Archive for 2011

Deficit de locuri în câminele studențești

The daughter of the belovedlouboutin uk Marshfield grocery store owner who passed away this March says there is still no louboutin sale sign of one of her mother’s possessions.Shirley Southworth says louboutin uk a quilt made for her mother, Marge Wolf, was accidentally donated to St. Vincent de Paul in Marshfield sometime in April.

Southworth tells NewsChannel 7, thecheap louboutin shoes quilt, which was made by family members for her parents’ 60th wedding anniversary, was in bag that ended up in a “donation” pile while they were sorting through her mother’s apartment following her death.Wolf,burberry scarf outlet 97, gained national attention after she stood burberry outlether ground against a masked teenage robber last summer. Wolf offered tootsie rolls, but declined to hand over cash.

Wolf owned and operated Wolf’s burberry uk Grocery Store in Marshfield for more than five decades.Southworth said St. Vincent de louboutin uk outletPaul is aware of the situation. She says there is also a possibility that the handmade quilt could be in the donated items area of the business.

Linked Articles
http://durafence.com.br/louboutin-outletlunged-along-with-the-fortunes/
http://pitcher.ru/?p=608
http://chenalicess100.blogtez.com/

Daniel Funeriu: „Universitățile au obligația să țină evidența studenților”

În cadrul unei emisiuni televizate, ministrul Educației, Daniel Funeriu, a afirmat faptul că, potrivit Legii Educației, toate universitățile au obligația de a urmări evoluția studenților după terminarea studiilor. Ministrul PDL-ist merge mai departe, declarând că, în cazul în care instituțiile (more…)

Inițiativa legislativă a senatorului Ecaterina Andronescu stârnește controverse

Senatorul PSD, Ecaterina Andronescu, a elaborat o inițiativă legislativă pe care a depus-o miercuri în Parlament, prin care propune introducerea în universități a anului pregătitor. Acest proiect permite tuturor absolvenților de liceu, care nu au obținut notă de trecere la toate probele examenului de maturitate (more…)

Premieră în învățământul superior: Clasificarea programelor de studii

După clasificarea universităților, ministrul Educației, Daniel Funeriu, face publică și clasificarea programelor de studii din universități, acordând calificative de la A (cel mai bun) până la F (cel mai slab). Aceste clasificări, împreună cu finanțarea pe criterii de obiective, (more…)

Daniel Funeriu avertizează rectorii: „Este timpul să iasă în față alți oameni”

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut ca subiect noul an universitar, ministrul Educației și Cercetării, Daniel Funeriu, a precizat că anul academic 2011 – 2012 va fi ultimulîn care mulți dintre rectorii actuali se vor mai afla la conducerea universităților. Mai mult, el a subliniat faptul că (more…)

Daniel Funeriu: Dorim o schimbare profundă a sistemului de educație

Prezent în cadrul unei dezbateri ce a avut ca temă principală reforma în educație, Ministrul Educației, Daniel Funeriu, a declarat că sintagma „reforma lui Funeriu” îl face să se simtă stingher, adăugând că prin proiectul început odată cu adoptarea Legii Educației (more…)

Universități de top cu profesori foarte slabi

„Adevărul” a intrat în posesia unui document intern al Ministerului Educației, care arată că mari universități din învățământul superior românesc dau și absolvenți foarte slabi. Statisticile arată că aproximativ 40% dintre profesorii care au picat la examenul de titularizare sunt (more…)

2500 de burse pentru studentele la master

Universitățile „Al .I. Cuza”, în colaborare cu Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj Napoca, vor oferi studentelor masterande aproximativ 2500 de burse sociale. Astfel, tinerele care provin din familiile cu posibilități (more…)

Ministrul Educației, Daniel Funeriu, în vizită la Universitatea „Titu Maiorescu”

Cu prilejul vizitei la Universitatea „Titu Maiorescu”, ministrul Educației, Daniel Funeriu, a declarat că instituția în fruntea căreia se află nu este interesată decât de calitatea educației și că nu se fac distincții între universități în funcție de forma lor de capital. (more…)

Sute de candidați la master, evacuați de Poliție

Un scandal de proporții a izbucnit la Academia de Studii Economice, unde peste 500 de candidați nu au fost lăsați să dea examenul de admitere la master. Cu toate că studenții au legitimație și au plătit taxa de concurs, majoritatea au fost trecuți pe o listă de așteptare. (more…)